Hirdetés

Felfüggesztettek egy testnevelőtanárt, aki erőszakra buzdította diákjait

Eljárást indítottak egy balatokenesei testnevelőtanár ellen, aki a gyanú szerint erőszakra buzdította diákjait, így megverték osztálytársukat. Kollégiái nyílt levélben álltak ki a tanár mellett.

Hirdetés

Felfüggesztettek egy testnevelőtanárt a balatonkenesei általános iskolában, aki a gyanú szerint erőszakra buzdította ötödikes diákjait – írta meg az RTL Klub Híradó nyomán a 24.hu. Az egyik tanuló nem fogadott szót a tanárnak, aki rászólt, majd felszólította a többi diákot, hogy rendezzék ezt le. Ezt a gyerekek úgy értelmezték, hogy meg kell verni a diákot, aki lekerült a földre, majd rugdosták, végighúzták a padlón, közben a testneveléstanár nem állította le őket – írták a szülői beszámoló alapján.

A riportban elhangzik, hogy az iskola akkor függesztette fel a tanárt, amikor újabb panasz érkezett egy másik szülőtől zaklatási ügyben, amely szerint a tanár egy kislány hasát simogatta.

A testnevelőtanár szerint mindebből semmi nem igaz. Az iskola tantestülete, a szülők nagy része és legtöbb diák is kiáll mellette. Mint kiderült, a rendőrség könnyű testi sértés miatt eljárást indított az ügyben.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!