Nem csak vizsgák várnak a végzős középiskolásokra a következő hetekben – vannak olyan közös programok, amelyeket nem szabad kihagyni.

1. Az utolsó tanítási napok: a legjobb

Az utolsó tanítási hét a legjobb: a legtöbb tanár ilyenkor már nem tanít, nem feleltet, már csak együtt vagytok. Használjátok ki az együtt töltött időt.

2. Szerenád: kötelező program

Akkor se hagyjátok ki, ha nem minden tanárotokért rajongtok vagy nem tudtok énekelni. Önmagában az is maradandó élmény, hogy a teljes osztály egy teljes éjszakát együtt tölt, bejárják a városukat. Bónusz program: mikor láttátok utoljára a napfelkeltét?

3. Ballagás: próbáljátok kiélvezni

A ballagást sokan nem tudják igazán élvezni a közelgő érettségi miatt, de arra a pár órára próbáljátok elfelejteni, milyen vizsgák várnak rátok. Ne foglalkozzatok se a felvételivel, se a várható pontszámotokkal.

4. Érettségi bankett: amikor már lehet lazítani

Az érettségi utáni banketten már mindenki lazíthat – ilyenkor szoktak tegeződésre váltani a diákok és a tanárok, végre lehet egy nagyot bulizni anélkül, hogy azon kellene tűnődni, mikor hozzátok be a tanulásban a lemaradást. Ne hagyjátok ki.

+1: az érettségi

Furcsának tűnhet, de az érettségi olyan élmény, mint az idősebb férfiaknak a sorkatonaság. Mindenkinek van róla egy jó sztorija.

Forrás: Eduline