Egy nyolc éves kisiskolás lett az közösségi média sztárja, miután megosztottak egy képet arról, ahogyan az egyik autista iskolás társát vigasztalja – írja a Dailymail.

A lap rendkívül aranyos és megható történetről számolt be: megörökítették, ahogyan egy nyolc éves kisfiú megvigasztalta az autista társát, akinek nehezen indult az első napja.

Christian Moore nem hagyta cserben az első tanítási napon Connort, az autista iskolástársát – megvigasztalta, majd kézen fogta és együtt várták a becsengetést. A történéseket Christian anyukája is figyelemmel kísérte és megörökítette a telefonjával. A büszke anyuka megosztotta a képet az interneten, ami innentől kezdve futótűzként terjedt a közösségi médiában – Christian jó cselekedete megolvasztotta a szíveket.

Connor édesanyja köszönetet mondott a Moore családnak, és hozzátette: „Minden nap aggódom, hogy bántani fogják a fiamat, amiért különbözik másoktól, a fiad cselekedete azonban megmelengette a szívemet. Ha több ilyen gyerek lenne, mint Christian, akkor nem aggódnék az ilyen dolgok miatt.”

Forrás: Eduline