Hirdetés

Egy helyen az összes eddigi érettségi feladatsora és megoldásai

2 perc olvasás
Egy helyen az összes eddigi érettségi feladatsora és megoldásai

Elkezdődött a 2023-as érettségi időszak, már túl vannak a diákok a fő tantárgyakon. Most hoztunk nektek egy gyűjtőcikket, amiben megtaláljátok az összes eddigi érettségi feladatlapját, megoldási javaslatát és hivatalos megoldásait is.

Hirdetés

Cikkünk folyamatosan frissül a többi érettségi feladataival és megoldásaival.

Milyen feladatokat kaptak az érettségizők?

Borokról szóló ismeretterjesztő szöveget kaptak a május nyolcadikán magyarból középszinten vizsgázók, itt megtalálhatjátok a feladatsort. A matekérettségiről megoszlottak a vélemények, többen is nehéznek találták, ha megnéznétek a feladatokat, akkor innen érhetitek el őket. A történelem érettségin a rövidfeladatokra és esszékre összesen 180 percük volt a diákoknak, hogy miket kérdeztek tőlük, azt itt nézhetitek meg. Jane Goodallhoz kötődő feladatokat is kaptak az angolból középszinten érettségizők.

Megoldási javaslatok

Az első négy érettségit az általunk megkérdezett szaktanár is kitöltötte: itt találjátok a magyar nem hivatalos megoldásait, innen elérhetitek a matekot, a történelem megoldásokért ide kattintsatok, az angol nem hivatalos megoldásait itt nézhetitek meg.

Hivatalos megoldások

Az Okatási Hivatal által közölt közép és emeltszintű hivatalos megoldásokat is elérhetitek nálunk: ha a magyarra vagytok kiváncsiak, akkor ide kattintsatok, a matekot itt találjátok, a töriért ide klikkeljetek.

Hirdetés

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!