Tavaly szeptember óta kötelező az állami iskolákban a KRÉTA nevű elektronikus napló használata. Ebből lett elege egy diáknak, és új appot fejlesztett.

hirdetés

Az e-Kréta applikáció olyan sok negatív értékelést kapott a Google Play áruházban, hogy azóta sem heverte ki a rengeteg egyes osztályzatot – írja az Index. Az app az egyébként eredményes frissítések és javítgatások ellenére most is csak 2,1 csillagon áll 16 ezer vélemény alapján. Ahogy korábban mi is írtunk róla, főleg a lassú működésre, lefagyásra, össze-vissza jövő értesítésekre panaszkodtak, de nem mindenki elégedetlen: van, akinek gond nélkül működik.

Az app hibáit végül megelégelte egy e-Krétával szenvedő diák, és 18 évesen fejlesztett egy másikat.

Az oldal azt írja, a visszajelzések szerint az e-Szivacs felülete egyrészt felhasználóbarátabb, és több funkciója van, mint a hivatalos verziónak. Ilyen például, hogy a nagycsaládos szülők akár az összes iskolás gyerekük ellenőrzőjét is megnézhetik egyszerre, nem kell ki-be lépegetni. Ezt a felhasználók nagyon is értékeltek: az e-Szivacs most 4,6-os értékelésen áll, több mint tízezer letöltőből 821 felhasználó mondott véleményt róla.

hirdetés

Forrás: Eduline