Hirdetés
Hirdetés

Angol nyelvű alapképzést indít Budapesten az egyik legjobb üzleti iskola

Angol nyelvű alapképzést indít szeptemberben Budapesten a francia ESSCA School of Management, az 1909-ben alapított intézményt a Financial Times az egyik legjobb üzleti iskolának minősítette – közölte az iskola az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a három éves képzésen a vezetői ismereteket tanítanak majd, a hallgatók egy félévet a választott vállalatnál tölthetnek, illetve a francia alma mater is egy teljes szemeszterre várja a magyar diákokat.

A közleményben kiemelték, hogy az érettségihez kötött felvételi elbeszélgetésen a vezetői hozzáállást, kompetenciákat és készségeket is mérik a jelentkezőknél. A budapesti kampuszra felvett hallgatók számára az iskola ösztöndíjat hirdetett, amely kedvező feltételeket biztosít három éven keresztül.

Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA Magyarország igazgatója a közleményben kiemelte, az iskola kiválóságát több nemzetközi akkreditáló szervezet elismeri, rendelkeznek az európai EQUIS, az amerikai AACSB és az angol ABMA nemzetközi akkreditációval. A diákok tanulmányaik végén az ESSCA francia állam által elismert “Bachelor in International Management” francia diplomát kapják meg.

De nem csak a francia üzleti iskola jön. Egyetértési nyilatkozatot írt alá Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Hszü Ning-senggel a Fudan Egyetem elnökével Sanghajban. A nyilatkozat szerint új budapesti kampuszt hoznak létre a kínai elitegyetemnek.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!