Hirdetés
Hirdetés


A Budapesti Gazdasági Egyetem is meghirdette az egyéves mesterképzését, méghozzá angolul

2 perc olvasás
A Budapesti Gazdasági Egyetem is meghirdette az egyéves mesterképzését, méghozzá angolul

Nem a gazdasági egyetem az első, ahol a hagyományos kétéves képzés mellett, gyorsabban elvégezhető mesterszakot indítanak majd ősztől.

Hirdetés

2023 szeptemberétől angol nyelven is elvégezhető marketing mesterképzés indul a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán (BGE KKK) – közölte az egyetem.

Az elméleti és gyakorlati ismereteket adó képzésen a hallgatók élő, céges megbízásokon dolgozhatnak, ötleteiket az ügyfeleknek prezentálhatják – tették hozzá.

A magyar és angol nyelven, nappali és levelező tagozaton, valamint állami ösztöndíjas és önköltséges formában is elérhető képzésre 2023. február 15-ig lehet jelentkezni.

Nem a BGE az első, ahol ilyen képzés indul

Hirdetés

A hallgatók a korábban elvégzett kurzusokat, tanfolyamokat, sőt még a céges képzéseiket is kreditekre válthatják, ha azok témája passzol a szakhoz, de az egyetemek elismerik a releváns munkatapasztalatot is – ezzel több (kétéves) gazdasági mesterképzést akár egy évre is le lehet rövidíteni. Akinek nincs mit elismertetnie, az is felgyorsíthatja a diplomaszerzést, és egy év kemény tanulással kétévnyi tananyagot is letudhat. Jó sok időt és pénzt spórolva. A jelenségről itt írtunk bővebben:

Forrás


Válaszd az SZTE-t, Magyarország legjobb egyetemét! (x)
Széles körű képzési kínálat, nemzetközi színvonalú oktatás, megannyi ösztöndíj és számos kikapcsolódási lehetőség várja a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezőket.
Tovább a cikkhez


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!